2011. augusztus 26., péntek

Leonard, Thomas: Fidel Castro élete - Jelenlegi ára: 2 420 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fidel Castro életeA könyv listaára: 2780 Ft. Leírás:
Fidel Castro csaknem fél évszázada áll Kuba élén, s bár a világ vezető politikai elemzői már a Castro utáni korszak lehetőségein töprengenek, az elnök még mindig aktív és tettrekész. Az amerikai történész kötetéből nem csupán Castro életrajzát ismerhetjük meg, hanem betekintést nyerhetünk a karibi szigetország elmúlt évszázadának történetébe is. Egy hihetetlen életpálya rajzolódik elénk egy emberről, aki egy kilenc gyermekes család negyedik gyermekként látta meg a napvilágot szülei cukornádültetvényén. Olvashatunk a lázadó személyiségű Fidel gyermekéveiről, kimaradásokkal tarkított iskolaéveiről, a Havannai Egyetemen folytatott jogi tanulmányairól és a diákpolitikai életbe való bekapcsolódásáról, melynek révén hamarosan közismertté vált. Megismerhetjük a Santiago de Cuba-i Moncada laktanya elfoglalására és felkelés kirobbantására 1953-ban tett sikertelen kísérletének részleteit, börtönévei és mexikói emigrációja időszakát. A szerző bemutatja, hogyan sikerült Castrónak fegyveres forradalmárjai köztük Che Guevara élén visszatérni Kubába, és a kezdeti kudarcok után a lakosság támogatásának megszerzése révén végül ellenőrzése alá vonni az egész országot. 1959 óta tartó országlása politikai, gazdasági és kulturális vonatkozásairól is részletesen olvashatunk, beleértve természetesen olyan fontos részleteket is, mint az államosítások, a Disznó-öbölbeli amerikai invázió kudarca, a kubai rakétaválság, az afrikai és latin-amerikai marxista ideológiájú mozgalmak katonai támogatása vagy az ország egyre súlyosbodó gazdasági problémái. A fekete-fehér képekkel illusztrált, név- és tárgymutatóval záródó kötetben jegyzetek és irodalomjegyzék sem található. ISBN: 963-7276-08-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 420 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 18:41
. Leonard, Thomas: Fidel Castro élete - Jelenlegi ára: 2 420 Ft