2011. július 26., kedd

Székelyföld falvai a XX. század végén 4. - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Székelyföld falvai a XX. század végén 4. köt. A könyv listaára: 3465 Ft. Leírás:
Háromszék (ism.: 200106042), Csík-, Kászon- és Gyergyószék (ism.: 200025065 legutóbb: 200212059) és Udvarhelyszék (Bp., Nap K., 2003. ) után a Székelyföld falvainak jelenkori helyzetét bemutató könyvsorozat szerzője befejezésül Marosszék és Aranyosszék településeire kalauzolja el olvasóit. A korábbi kötetekhez hasonlóan ezúttal sem fektet hangsúlyt a történelmi háttér felvázolására, hanem egy leírást nyújt mindarról, amit az adott községben látott, tapasztalt, egyfajta pillanatképet nyújtva a helyi látnivalókról és az életmódról. A 127 marosszéki és 22 aranyosszéki falu mindegyikében összeírta a lakosság számát (az 1992. évi népszámlálás adatait figyelembe véve), nemzetiségi és felekezeti összetételét, az óvodákba és iskolákba járó gyermekek létszámát, az egyházközségek életét, a foglalkoztatottsági adatokat, az állatok és mezőgazdasági gépek számát, a társadalmi, kulturális élet eseményeit és a hagyományőrzés módjait. A fekete-fehér képekkel illusztrált faluleírások után a kötetben szereplő, e tájakhoz kötődő neves személyiségek rövid életrajzai, majd a tájszavak és a rövidítések magyarázatai, irodalomjegyzék, magyar-román és román-magyar helységnévtár található. ISBN: 963-9402-90-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:33
. Székelyföld falvai a XX. század végén 4. - Jelenlegi ára: 3 290 Ft